January 2015

January
20
2015

Webbilder till Thai-Garden

Under senhösten fick jag i uppdrag att fotografera till Thai-Gardens nya responsiva hemsida. Hade nästan glömt bort det tills jag gjorde ett skarpt besök i fredags. Hemsidan funkade bra på mobilen och maten var som vanligt riktigt smarrig.

Ante på Vässa skrev och Wiseweb byggde. Här kan du se resultatet:http://www.thai-garden.se

January
15
2015

Piterevyn

Apropå nytt år och nya tag så kommer här några bilder som jag tog för Piterevyn i november. Högaktuellt just nu. Mer bilder och info om speltider här: http://www.piterevyn.se

January
14
2015

Nytt år - nya tag

Det känns alltid nytt och fräscht och inspirerande med ett nytt år. 2014 blev inte mitt flitigaste bloggår. Inte heller mitt flitigaste arbetsår. 2014 blev istället ett år då jag efter nio år som egen företagare satsade mer på mig själv och min egen hälsa än på att bara jobba, jobba och åter jobba. I år fortsätter jag lika flitigt med träningen men kommer att fokusera minst lika mycket på mitt arbete. Är mer taggad än någonsin. 

Bilderna nedan är från ett uppdrag åt Camilla och Carola på Kreativo (http://www.kreativo.nu). Dom behövde lite olika typer av porträttbilder att använda på webben och i annat marknadsföringsmaterial. Med några ombyten, lite accessoarer och nyttjande av ett rum i anslutning till fotostudion så fick dom fyra olika bildvarianter med ganska liten tidsinsats.