February 2015

February
23
2015

Tribute to Frank Sinatra

För sådär en två veckor sedan packade jag prylarna och drog till Statt för att fotografera Stefan, Kicki och Martin som tillsammans med Roxt Storband kör en tribute till Sinatra den 21 mars på PiteHavsbad. Alltid kul med ett uppdrag där man får lägga lite extra krut på en enda bild.

February
21
2015

Matfotoworkshop

I måndags, direkt efter Norrlandsdagarna i Skellefteå, gick jag en matfotograferingsworkshop med Michael "Vegafoto" Jönsson från Göteborg. Han bjöd på en hel del fina tips, främst inom ljussättning, som passar inte bara för mat utan även för andra typer av motiv. Riktigt roligt och inspirerande. Faktiskt så pass att jag drog med mig lite grönfoder till jobbet och tog några studiobilder i slutet av dagen. Här bland annat på en vitlök som sett sina bästa dagar men som ändå gjorde sig rätt bra på bild. Kolla gärna in Michaels bilder här: http://www.vegafoto.se

 

February
04
2015

Showgänget på Pite Havsbad

Före jul levererade jag en helt ny gruppbild på Pite Havsbads aktuella showgäng. Den hänger nu, precis som förra bilden, som en stor tavla utanför restaurangen.