Formgivning/design

October
29
2012

Det var på tiden

Tror nog att det är mer än ett år, kanske till och med ett och ett halvt sedan jag uppdaterade mitt formgivningsgalleri. Illa. Idag har jag dock lyckats lägga upp några annonser, lite affischer, rollups och annat smått och gott. Absolut senaste alstret ser du här ovan.

September
20
2012

Gårdagens höjdare

Lyssnade av mobilsvaret och hade ett väldigt gulligt meddelande från en kund som var så nöjd och glad över sin nya rollup. Kollade sedan mejlen och där hittade jag den här bilden:

Nöjda kunder. Man kan ju inte bli annat än glad. :)

Här hittar du mer om vad Friare Liv har att erbjuda: www.friareliv.se

September
19
2012

Värsta köpfesten

Imorgon återöppnar Åhléns samtidigt som Team Sportia slår upp dörrarna till sin nya, dubbelt så stora, butik. Som att det inte vore nog så passar Gallerian på att fira 5 år på fredag. Festligheterna firas hela helgen med olika aktiviteter och erbjudanden. Räkna med en köpfest som heter duga.

Jag fick äran att arbeta med bilagan som publicerades i dagens tidning. Formgivning och de flesta texter och foton är alltså gjorda av undertecknad. Illustrationerna och Shoppingkalas "logotypen" signeras dock Eva Lestander. Annonserna har Piteå-Tidningen hanterat.